Partners

Partners

MKBImpact heeft de focus om het midden- en kleinbedrijf te begeleiden naar een duurzame en klimaat neutrale toekomst. Dat betekent dat wij niet alle disciplines in huis hebben die daar mogelijk bij komen kijken. Hiervoor werken wij samen met de volgende partners:

Stimular

MKBImpact is getraind om de Milieubarometer van Stimular te gebruiken in onze dienstverlening en zijn gerechtigd de Milieubarometer met korting aan te bieden aan onze klanten. Met deze state-of-the-art software berekenen en presenteren wij onder andere de CO₂-voetafdruk en de belasting van het milieu van organisaties.

Digital Optimizers Lab

Digital Optimizers Lab is gespecialiseerd in het vergroten van de digitale zichtbaarheid van uw onderneming, zodat uw omzet zal groeien. Hoe? Onder andere door uw bestaande website te optimaliseren waardoor u in zoekopdrachten bovenaan in Google komt te staan. MKBImpact is klant van Digital Optimizers Lab.

Perium

Perium is het all-in-one platform voor risicomanagement. Een intuïtief en flexibel systeem voor risicomanagement en rapportages. Voldoe vanaf nu aan de voor jou relevante standaarden op het gebied van o.a. duurzaamheid (ESRS-en vanuit CSRD), ARBO, security, privacy, milieu, energiemanagement en nog veel meer.